Waar Moet Je Op Letten Bij Led Verlichting?

Published Jun 23, 23
3 min read

Led Spot 50mm 230vFosfor is een duur element in de productie van LED verlichting. Producenten van goedkope LED lampen gebruiken fosfor van lage kwaliteit om zo productiekosten en de verkoopprijs laag te houden. LED chips van bijvoorbeeld een LED spot kunnen door deze lage kwaliteit fosfor echter ook verschillende kleuren wit hebben. Het produceren van precies dezelfde kleur is een uitdaging voor LED producenten, waardoor de prijs van goede producenten hoger ligt.

Een duurdere lamp is dus een langetermijnsinvestering - verbruik led spot. De garantietermijn is een goede indicator van de kwaliteit van het product dat je koopt. Bekijk deze dus even voor aanschaf. Het is een goede waarschuwing wanneer een producent helemaal geen garantie biedt, deze producten zijn namelijk vaak van erg slechte kwaliteit. Alle en die op onze website verkocht worden, hebben een garantieperiode die kan oplopen tot wel 7 jaar.Daardoor is het kopen van LED verlichting via Lampdirect risicovrij en eenvoudig - sylvania led spot.Vanaf 1 september 2021 is er een nieuw energielabel voor lampen. Het nieuwe label loopt van A (donkergroen) tot en met G (rood). A is het meest zuinige energielabel, G het minst zuinige (12v led spot dimbaar). Tot 1 september 2021 liep het label van A++ tot en met E (minst zuinig). Omdat de plusjes voor veel mensen onduidelijk waren, zijn die nu verdwenen. led spot 200w.

Het nieuwe label B, C of D is ongeveer te vergelijken met het oude A+ of A++. Met het nieuwe label is er ook weer ruimte voor groei. Bij het oude label zaten heel veel lampen al op het hoogste niveau. Met het nieuwe label is er weer ruimte voor nóg zuinigere lampen. led spot met pinnetjes.

Inbouw Spot Led Dimbaar

Het is namelijk veel werk (en in verhouding erg duur) om alle oude verpakkingen te vervangen door nieuwe. De oude voorraad mag dus nog verkocht worden. Daardoor kan je tot maart 2023 allebei de verpakkingen tegenkomen: met het oude energielabel én met het nieuwe energielabel - spot led warm white. Dat kan verwarrend zijn: hoe weet je nou of je met het oude of het nieuwe label te maken hebt? Staat er een QR-code op het label? Dan heb je met het nieuwe energielabel te maken.

Als je deze schaal op de verpakking ziet staan, heb je dus met het nieuwe label te maken. Een lamp met label B of C is dan een zuinige keuze: dat zijn op dit moment de zuinigste lampen die er zijn - spot led patrat. Het oude label loopt van A++ tot E. Zie je deze schaal op de verpakking staan, dan heb je dus met het oude label te maken.

Let bij beide labels ook op het elektriciteitsverbruik: dit staat op het label vermeld als k, Wh/1000 uur - eurolite led party tcl spot manual. Doordat de oude voorraad op raakt, liggen er na verloop van tijd steeds minder verpakkingen met een oud label in de winkel. opbouw led spot buiten. Op het nieuwe energielabel staat een QR-code: als je die scant, komt je op een website van de EU met meer informatie over de lamp. led spot gu5.3.

Navigation

Home

Latest Posts

Led Verlichting Keuken Gamma

Published Sep 27, 23
7 min read

Hoogte Buitenverlichting Voordeur

Published Sep 26, 23
7 min read

Keuken Onderbouw Led Verlichting

Published Sep 26, 23
4 min read